AV Map 2013
2 participanți
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Descarca Modurile Membrilor
Pagina 1 din 1
AV Map 2013
AV Map 2013
Descarca
Credits:
Andrei Valentin
As vrea sa ii multumesc lui @MaxIULIAN aka Anjunaboy pentru ca m-a lasat sa folosesc terenul de pe AgroSide(inca mai este 40% din el)
Nu este o harta cine stie ce...am postat-o pentru ca am zis de mult ca o sa o fac, dar mai bine nu o faceam...deja de la 70% nu mai aveam nici un chef sa lucrez la ea si o sa se observe cand intrati in joc si o testati.
La multi ani!
Descarca
Credits:
Andrei Valentin
As vrea sa ii multumesc lui @MaxIULIAN aka Anjunaboy pentru ca m-a lasat sa folosesc terenul de pe AgroSide(inca mai este 40% din el)
Nu este o harta cine stie ce...am postat-o pentru ca am zis de mult ca o sa o fac, dar mai bine nu o faceam...deja de la 70% nu mai aveam nici un chef sa lucrez la ea si o sa se observe cand intrati in joc si o testati.
La multi ani!
Ultima editare efectuata de catre Andrei Valentin in Mar 31 Dec - 21:29, editata de 1 ori
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1
Re: AV Map 2013
multumim Andrei... La multi ani si tie
AlinUTB- Mesaje : 40
Data de inscriere : 22/08/2013
Reputatie : 0
Subiecte similare
» AV Map 2013 (fixed bug)
» careva mp fs 2013 ??
» Propunere Moduri...
» Agriplanta & RomAgroTec 2013
» Belgique Profonde 2013
» careva mp fs 2013 ??
» Propunere Moduri...
» Agriplanta & RomAgroTec 2013
» Belgique Profonde 2013
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Descarca Modurile Membrilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum