IMB-Insula Mare a Brailei
3 participanți
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Discutii Libere
Pagina 1 din 1
IMB-Insula Mare a Brailei
Voi ce parere aveti?Eu zic ca ar trebui sa fim mandrii ca exista asa ceva in tara noastra.Puteti posta si voi alte informatii/videoclipuri legate de aceasta exploatatie.
Mihay92- V.I.P Gold
Data de inscriere : 10/03/2013
Reputatie : 1
Re: IMB-Insula Mare a Brailei
trebuia sa faci acest topic la "Agricultura din viata de zi cu zi" nu aici
dragos17- Mesaje : 306
Data de inscriere : 14/09/2012
Reputatie : 0
DELOC! (nu sunt mandru pe asa ceva)
A pus "Agricultura in comuna Romani" pe facebook sau si aici pe forum un articol unde este clar descris ce escrocarie se face pe acele terenuri (neplata arendei si taxelor catre stat etc.). In general sunt impotriva tuturor care au preluat un fost CAP, IAS si alte ferme "de-a gata" facandule praf cu magaziile pline si apoi spunand ca prin munca grea au ajuns acolo.
Pe langa asta ei au avut sisteme de irigare.....La mine nu a plouat in 2 luni jumate mai mult de 5mm. Eu cum sa tin la pret cu asa tampiti care peste tot se lauda cu porductiile lor? Evident ca pretul va scadea si eu ma lupt zi cu zi ca nu am bani sa iau si eu ceva teren. Nu ar trebui sa se dea voie sa existe ferme mai mari de 500ha.......
A pus "Agricultura in comuna Romani" pe facebook sau si aici pe forum un articol unde este clar descris ce escrocarie se face pe acele terenuri (neplata arendei si taxelor catre stat etc.). In general sunt impotriva tuturor care au preluat un fost CAP, IAS si alte ferme "de-a gata" facandule praf cu magaziile pline si apoi spunand ca prin munca grea au ajuns acolo.
Pe langa asta ei au avut sisteme de irigare.....La mine nu a plouat in 2 luni jumate mai mult de 5mm. Eu cum sa tin la pret cu asa tampiti care peste tot se lauda cu porductiile lor? Evident ca pretul va scadea si eu ma lupt zi cu zi ca nu am bani sa iau si eu ceva teren. Nu ar trebui sa se dea voie sa existe ferme mai mari de 500ha.......
Firion- Mesaje : 176
Data de inscriere : 04/01/2013
Reputatie : 0
De ce nu te asociezi cu alte ferme?Cred ca nu va dati seama cam cat de jos am fi daca nu ar fi IMB,cea mai mare exploatatie agricola din Europa.
Mihay92- V.I.P Gold
Data de inscriere : 10/03/2013
Reputatie : 1
Subiecte similare
» UN MARE NESIMTIT
» MARE BELEA...
» Belea mare de tot
» O mica , mare dilema
» Lag mare la Farming Simulator 2013! Ajutati-ma va rog !!!!!
» MARE BELEA...
» Belea mare de tot
» O mica , mare dilema
» Lag mare la Farming Simulator 2013! Ajutati-ma va rog !!!!!
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Discutii Libere
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum