Locul 1?John Deere sau Fendt?
+6
dragos17
robiman99
Mihai Alexandru
Liviu
Leo
Ravasy(John Deere)
10 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Locul 1?John Deere sau Fendt?
John Deerrr a zis tata ca daca la vara o sa aiba bani reinoieste parcu cu un jd:X
FliPe- Mesaje : 28
Data de inscriere : 29/12/2012
Reputatie : 0
unu la mana:schneider daca te mai bagi in toate discutile,jur ca vin acolo si te si omor in bataie ma smechere.nui treaba ta ce fac eu ca nici tu nu esti cu mult mai mare ca mine asa ca tineti gura pana nu-ti zic cateva sa-mi dea ban 3 zile.
doi la mana:dragos imi cer scuze,dar no era de la sineinteles ca tati il cumpara,stii?...no si eu am luat ce am putut cu banii mei,de exemplu atv-u meu mi l-am luat cu banii mei.
doi la mana:dragos imi cer scuze,dar no era de la sineinteles ca tati il cumpara,stii?...no si eu am luat ce am putut cu banii mei,de exemplu atv-u meu mi l-am luat cu banii mei.
robiman99- Mesaje : 203
Data de inscriere : 08/12/2012
sdfkz oricum nu mai are legatura ca mi-am cerut scuze si din partea mea ii inchis,OFF!
robiman99 a scris:unu la mana:schneider daca te mai bagi in toate discutile,jur ca vin acolo si te si omor in bataie ma smechere.nui treaba ta ce fac eu ca nici tu nu esti cu mult mai mare ca mine asa ca tineti gura pana nu-ti zic cateva sa-mi dea ban 3 zile.
Tu daca te ridici pe varfuri dabea ajungi la prezoanele la o dacie si vrei sa ma omori ? Stai nitel sa baricadez usa ca tu esti in stare sa vii cu m@fy@_n3@gr@ peste mine sa ma tai,tu sa ma bati ? Tu ai 5 kg cu geaca uda si vrei sa ma bati pe mine ? Vezi sa nu vada "tati tau" ce postezi pe aici,nu de alta dar iar o sa realizezi ca in beci unde te muta cand faci prostii nu ai net si curent deci nu o sa mai poti sa ne transmiti mesajele tale de criminal rural.
schneider4955- Moderator
Data de inscriere : 12/09/2012
Hai ca vin sa va spulber visurile!
"Schluter e cel mai tare si mai scmecher tractor 'ever'. Deci locul 1 este ocupat.
Diferenta dintre John Deere si Fendt este la partea electirca. Fendt`ul e un fel de `avion` in cabina pe cand JD nu e asa bagat in electrica. Si asemanarile ar fi: cutiile de viteza, cu variatie continua si la JD mai ai cu trepte.
Concluzie: Nu este mare diferenta intre ele dar fiecare isi ia ce doreste.
"Schluter e cel mai tare si mai scmecher tractor 'ever'. Deci locul 1 este ocupat.
Diferenta dintre John Deere si Fendt este la partea electirca. Fendt`ul e un fel de `avion` in cabina pe cand JD nu e asa bagat in electrica. Si asemanarile ar fi: cutiile de viteza, cu variatie continua si la JD mai ai cu trepte.
Concluzie: Nu este mare diferenta intre ele dar fiecare isi ia ce doreste.
SkylineR34- Mesaje : 173
Data de inscriere : 14/09/2012
@skiline nu cred ca Schluter este locul 1 si 2 nici numi place aspectul
FliPe- Mesaje : 28
Data de inscriere : 29/12/2012
Si tu Robiman la fel ca Schneider stai sa te calmezi 3 zile! Nu ne putem intelege ca oamenii, atunci lom masuri.
Edit by Sdfkz
Edit by Sdfkz
Ba voi chiar nu intelegeti sa terminati odata cu injuraturile publice? V-am rugat frumos, daca aveti sa va dati replici urate, nu le scrieti pe forum! Am inteles...or fost sarbatorile si nu am vrut sa dau pe nimeni afara...am zis sa fiu ok cu toata lumea dar daca nu se poate atunci lom masuri!
Schneider 3 zile stai sa te calmezi....
Edit by sdfkz
Schneider 3 zile stai sa te calmezi....
Edit by sdfkz
schneider4955- Moderator
Data de inscriere : 12/09/2012
Imi cer scuze, a trebuit sa sterg mesajele off-topic...pentru ca de la comparatia a 2 tractoare am ajuns sa zicem ce am mancat ieri.
Imi pare rau, ca le-am dat BAN 3 zile celor 2 colegi...dar ma deranjeaza, ca de fiecare data, incepe scandalu intre oamenii care is paraleli cu facutul modurilor.
Prima data avertizez, a doua oara dau BAN 3 zile, a treia oara 30 de zile, si a patra oara 300 de zile....deci ne vedem la anu. Si atunci o sa va ganditi de 8 ori pana sa scrieti daca injurati sau nu. Pentru ca altfel nu se poate...nu ne putem intelege ca oamenii atunci o sa suportati consecintele.
Imi pare rau, ca le-am dat BAN 3 zile celor 2 colegi...dar ma deranjeaza, ca de fiecare data, incepe scandalu intre oamenii care is paraleli cu facutul modurilor.
Prima data avertizez, a doua oara dau BAN 3 zile, a treia oara 30 de zile, si a patra oara 300 de zile....deci ne vedem la anu. Si atunci o sa va ganditi de 8 ori pana sa scrieti daca injurati sau nu. Pentru ca altfel nu se poate...nu ne putem intelege ca oamenii atunci o sa suportati consecintele.
sdfkz- Mesaje : 223
Data de inscriere : 14/11/2012
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Manual John Deere
» John Deere 4455 v1.2
» Videoclipuri si poze By Liviu
» John Deere 8410
» John Deere Pack
» John Deere 4455 v1.2
» Videoclipuri si poze By Liviu