Cel mai frumos mod
4 participanți
Pagina 1 din 1
Cel mai frumos mod
Concurs : "Cel mai frumos mod"
Incepand de astazi 09.12.2013 dam startul concursului "Cel mai frumos mod"
Modurile trebuie sa fie gata pana pe 31.01.2014 ora 00:00. Pe 01.02.2014 incepe votarea.
Modurile trebuie sa aiba si inGame(poate, in cazul in care majoritatea participantilor nu stiu sa le bage in joc o sa fie doar de modeling 3d)
Puteti sa faceci orice mod vreti voi, dar sa nu fie UTB.
Incepand de astazi 09.12.2013 dam startul concursului "Cel mai frumos mod"
Modurile trebuie sa fie gata pana pe 31.01.2014 ora 00:00. Pe 01.02.2014 incepe votarea.
Modurile trebuie sa aiba si inGame(poate, in cazul in care majoritatea participantilor nu stiu sa le bage in joc o sa fie doar de modeling 3d)
Puteti sa faceci orice mod vreti voi, dar sa nu fie UTB.
Cine vrea sa participe sa lase aici un mesaj cu PARTICIP!
Tutoriale youTube
1. Google Sketchup - Modeling Tractor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
2. Google Sketchup - Roti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
3. Ac3d - Texturare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
4. Ac3d - Modeling [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
5. Ac3d - Modeling [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
6. Ac3d - Roata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am sa va fac si eu un tutorial in c4d in care am sa va arat cum sa faceti un mod foarte simplu...pentru cine foloseste c4d.
1. Google Sketchup - Modeling Tractor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
2. Google Sketchup - Roti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
3. Ac3d - Texturare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
4. Ac3d - Modeling [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
5. Ac3d - Modeling [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
6. Ac3d - Roata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am sa va fac si eu un tutorial in c4d in care am sa va arat cum sa faceti un mod foarte simplu...pentru cine foloseste c4d.
Premiu:
Farming Simulator 2013 Ori Titanium Add-on
Sau 20Euro in paypal/cont bancar
Farming Simulator 2013 Ori Titanium Add-on
Sau 20Euro in paypal/cont bancar
Ultima editare efectuata de catre Andrei Valentin in Vin 13 Dec - 9:30, editata de 1 ori
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1
Re: Cel mai frumos mod
pot sa particip si cu o harta ?
wywy- Mesaje : 45
Data de inscriere : 12/03/2013
Reputatie : 0
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1
Subiecte similare