De unde pot sa descarc moduri cu UTB 650?
4 participanți
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Discutii Libere
Pagina 1 din 1
De unde pot sa descarc moduri cu UTB 650?
Buna seara tuturor. Joc de ceva timp fs13 am descarcat multe moduri dar vreau sa stiu de unde pot sa descarc moduri cu tractoare romanesti, utilaje (remorci, plug, disc, cs, etc). Va multumesc anticipat . Mai am o problema nu stiu cum sa le deschid cine ma poate ajuta mii de multumiri
yonutz- Mesaje : 5
Data de inscriere : 28/10/2013
Reputatie : 0
Re: De unde pot sa descarc moduri cu UTB 650?
sa le deschizi ce ? iar utilajele le gasesti pe diferite forumuri lenea e prea mare pe tineyonutz a scris:Buna seara tuturor. Joc de ceva timp fs13 am descarcat multe moduri dar vreau sa stiu de unde pot sa descarc moduri cu tractoare romanesti, utilaje (remorci, plug, disc, cs, etc). Va multumesc anticipat . Mai am o problema nu stiu cum sa le deschid cine ma poate ajuta mii de multumiri
Leo- Moderator
Data de inscriere : 14/09/2012
Reputatie : 3
se descarca dar nu stiu cum sa le deschid pentru a merge
am descarcat utb650 sub forma de winrar dar nu stiu pe ce trb sa dau pentru a merge
am descarcat utb650 sub forma de winrar dar nu stiu pe ce trb sa dau pentru a merge
le pui in My documents, My games, FarmingSimulator2013, mods
vasilisvasilis31- Moderator
Data de inscriere : 13/09/2012
Reputatie : 4
sall am descarcat remorca de 7to de pe acest site si se poate sa se incarce singura cu baloti acolo asa scrie apesi tasta z ptr asa ceva dar nu merge nu ii incarca ce fel de balotira trebuie. O seara placuta
Iti trebuie o balotiera mica aceea de face baloti micuti de se pot lua cu furca fara probleme
cosmincoco- Mesaje : 176
Data de inscriere : 17/03/2013
Subiecte similare
» Ajutati'ma va rog de unde as putea sa imi descarc ceva tractoare 650 si utilaje agricole
» Cine imi da si mie un link de unde pot downloada o combina Sema 110 verde
» Moduri?
» De unde iau scripturi?
» [Sondaj 3] Unde prezentam modurile VIP?
» Cine imi da si mie un link de unde pot downloada o combina Sema 110 verde
» Moduri?
» De unde iau scripturi?
» [Sondaj 3] Unde prezentam modurile VIP?
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Discutii Libere
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum