Descarca moduri
3 participanți
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Discutii Libere
Pagina 1 din 1
Descarca moduri
Salut, dupa cum vedeti am scos sectiunea pentru moduri.
Nu stiu daca ati observat da in meniu mai este inca un buton numit Moduri. Cand o sa faceti click pe acel buton o sa va redierctioneze catre ls-modding.com de unde veti putea descarca cele mai noi moduri pentru farming simulator.
Daca o sa accesati acel site veti vedea in partea dreapta un sondaj, v-as ruga sa votati unul dintre acele site-uri
p.s nu votati doar zippyshare pentru ca nu aveti restricie, ganditiva bine si la viteza de download ...dintre toate acele site-uri doar uploaded.net are restricti. V-as ruga mai intai sa testati site-urile si dupa sa votati.
Cei care aveti FB puteti sa ma ajutati sa il promovez cu un singur click pe butonu like
Nu stiu daca ati observat da in meniu mai este inca un buton numit Moduri. Cand o sa faceti click pe acel buton o sa va redierctioneze catre ls-modding.com de unde veti putea descarca cele mai noi moduri pentru farming simulator.
Daca o sa accesati acel site veti vedea in partea dreapta un sondaj, v-as ruga sa votati unul dintre acele site-uri
p.s nu votati doar zippyshare pentru ca nu aveti restricie, ganditiva bine si la viteza de download ...dintre toate acele site-uri doar uploaded.net are restricti. V-as ruga mai intai sa testati site-urile si dupa sa votati.
Cei care aveti FB puteti sa ma ajutati sa il promovez cu un singur click pe butonu like
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1
Re: Descarca moduri
Andrei este frumoasa tema .... vreau sa vorbesc cu tine despre Moduri cu site-ul trimite un pm cu Id tau ca nu il mai am
SUMMNI- Mesaje : 98
Data de inscriere : 06/10/2012
Reputatie : 0
Va sfatuiesc sa alegeti share mods fiindca e mai bun ca zippy si daca iti faci cont uploadezi si downloadezi la greu! Faina tema mai ales ideea cu fermierul la butonu cautare!
Alin Slide- Mesaje : 243
Data de inscriere : 01/03/2013
eu unu va multumesc celor carora ati dat like la pagina si v-as ruga daca puteti sa o faceti din nou, am avut cateva mici probleme cu contul de facebook si nu mai este nici un like
http://www.ls-modding.com/
@SUMMNI ti-am trimis un e-mail
http://www.ls-modding.com/
@SUMMNI ti-am trimis un e-mail
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Subiecte similare
» Sectiunea descarca moduri sau site-ul
» Descarca modurile membrilor
» Moduri?
» moduri vasilisvasilis31
» vip mods by utb
» Descarca modurile membrilor
» Moduri?
» moduri vasilisvasilis31
» vip mods by utb
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Discutii Libere
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum