ModContest
+20
SergyAly
Bogdy_20
wnw
Cristi Dinu
RHR
VASYLE21
ValentinFicea
sdfkz
dragos17
MaxIULIAN aka Anjunaboy
vasilisvasilis31
Ovidole
G.T.R.
Leo
catacata
Liviu
Alin Slide
Teodor (john deere)
slide7920
Mihay92
24 participanți
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Discutii Libere
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
ModContest
Dupa cum probabil va asteptati si in versiunea de anul acesta vom aveam Modcontest.Acest lucru ne va fi benefic tuturor pentru ca inseamna un singur lucru:moduri de calitate.
Poate vom avea si un participant din Romania,de ce nu?
http://www.farming-simulator.com/modContest2013.php
Poate vom avea si un participant din Romania,de ce nu?
http://www.farming-simulator.com/modContest2013.php
Mihay92- V.I.P Gold
Data de inscriere : 10/03/2013
Reputatie : 1
Re: ModContest
Oooo de cand asteptam concursul
Abia astept modurile )
Abia astept modurile )
slide7920- Mesaje : 272
Data de inscriere : 27/11/2012
Reputatie : 0
Asa si ce trebuie sa fac ca sa ma inscriu ??
Am in proiect cu un scripter bun un Fiat 400 si vreau sa iasa perfect!
Am in proiect cu un scripter bun un Fiat 400 si vreau sa iasa perfect!
Alin Slide- Mesaje : 243
Data de inscriere : 01/03/2013
Super asteptam de mult acest concurs.
O sa ma inscriu si eu si vreau sa pregatesc un Case JX95 ori un UTB 650-445 depinde
O sa ma inscriu si eu si vreau sa pregatesc un Case JX95 ori un UTB 650-445 depinde
Liviu- Moderator
Data de inscriere : 11/09/2012
ba o sa atraga si u650 daca o sa fie unul bun
ce ar fi sa punem mana de la mana si sa facem un mod sa ii dam pe spate ca am vazut ca merg si echipe
ce ar fi sa punem mana de la mana si sa facem un mod sa ii dam pe spate ca am vazut ca merg si echipe
catacata- Mesaje : 147
Data de inscriere : 07/01/2013
S-a vazut anul trecut ce a mers Bizonul..asa ca mai bine ceva strain.Eu as propune ceva gen,New Holland t5,Case magnum,puma sau farmall,Claas Axos sau un JD 5r cu Front loader.Scrie acolo in link cum sa te inscrii...
Mihay92- V.I.P Gold
da un 5r ar fi bun chiar ar fi pe placul tuturor.
Leo- Moderator
Data de inscriere : 14/09/2012
Reputatie : 3
as deacord cu Mihay92 da nu t5 si t5040 ca nu exista nici unu
G.T.R.- Mesaje : 24
Data de inscriere : 29/05/2013
Si eu asteptam sa se anunte acest concurs
Cu moduri romanesti(UTB...) nu o sa castigi niciodata, poate sa fie facut perfect si cu animatii la greu ca tot nu vei castiga.
O sa particip si eu anul acesta. Inca nu sunt 100% sigur cu ce mod voi participa, dar cu siguranta va fi unul strain nu romanesc. Mai intai sa termin cu scoala(mai sunt 2 saptamani) si dupa o sa ma gandesc la ce mod voi face.
Sper sa participam cat mai multi romani anul acesta.
Cu moduri romanesti(UTB...) nu o sa castigi niciodata, poate sa fie facut perfect si cu animatii la greu ca tot nu vei castiga.
O sa particip si eu anul acesta. Inca nu sunt 100% sigur cu ce mod voi participa, dar cu siguranta va fi unul strain nu romanesc. Mai intai sa termin cu scoala(mai sunt 2 saptamani) si dupa o sa ma gandesc la ce mod voi face.
Sper sa participam cat mai multi romani anul acesta.
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
eu mai am 1 saptamana ca as in clasa a-8-a luni predau cartile
oare sa ma bag si eu cu un New Holland t5
pentru ca vad ca sunt pe net imagini cu carul,
am sa incerc dupa ce termin j.d.-ul
pentru ca vad ca sunt pe net imagini cu carul,
am sa incerc dupa ce termin j.d.-ul
vasilisvasilis31- Moderator
Data de inscriere : 13/09/2012
Reputatie : 4
Eu va sugerez un JD 5100R. Se gaseste la fratele slide in ograda, si tare mi se pare ca mai mult trage lumea la el decat la un t5.
Vizitato- Vizitator
Noul 5r nu prea se gasesc imagini,in schimb t5 sunt gramada si sunt sanse destul de mari pentru unul din primele 3 locuri.Vasili daca reusesti sa-l faci si sa faci si animatiile gen lamborghini ala a tau sigur vei avea rezultate foarte bune.
Mihay92- V.I.P Gold
vasilisvasilis31 - chiar ar fi o ideea foarte buna si una destul de indrazneata - oricum te sustin!
Sfat pt cei care participa: luati in considerare si o texturare AO, conteaza mult oricum va recomand sa accesati forum oficial de la FS din cand in cand pt a va face o idee cam ce moduri sau ce asteptari sunt de la acest concurs
Sfat pt cei care participa: luati in considerare si o texturare AO, conteaza mult oricum va recomand sa accesati forum oficial de la FS din cand in cand pt a va face o idee cam ce moduri sau ce asteptari sunt de la acest concurs
MaxIULIAN aka Anjunaboy- Moderator
Data de inscriere : 08/01/2013
frtilor cum pot vedea cine sa inscris ce moduri sunt
G.T.R. a scris:frtilor cum pot vedea cine sa inscris ce moduri sunt
pe 7 august o sa pute sa votam pana pe 24 cand se anunta castigatorii
dragos17- Mesaje : 306
Mai sunt aproape 2 luni,iti dai seama ca nu s-a inscris nimeni momentan...
Mihay92- V.I.P Gold
4 zile si se inchid inscrierile pentru modcontest 2013.Pana la urma cine participa pentru Romania ?
si cu ce moduri ?
si cu ce moduri ?
Leo- Moderator
doar 4 zile?...eu credeam ca pana pe 17, vroiam sa particip cu case-ul dar nu cred ca il termin in 4 zile, hai sa spun ca il termin maine de modelat si poate incep si texturarea, dar nu am cand sa il aduc in joc pana pe 7...sa vad poate reusesc, dar nu prea cred.
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
ar fi bine sa participe si 3-4 romani dar nu cred asta...
Leo- Moderator
De la noi de pe forum is 4 oameni care is in stare sa faca un mod pentru competitie! de restul nu are rost sa vorbim. Si sa castigi e greu mai ales cu un mod de 2 lei....gen tractor care are 100 de animatii.....nu faci nimic! Pentru ca vine unu cu un mod ca ROPA (utilajul de incarcat cartofi, sfecla etc) si clar fara doar si poate ti-a luat fata
De tractoare toti sant satui...asteapta utilaje mai deosebite...
Si sa te bati cu Geri-G, BigFarmer145, Sven777b si altii e aproape impossibil! Pe langa ca stiu sa faca moduri, fac si scripturi...daca stau bine si ma gandesc, scripturi nu stim nici unul sa facem aici pe forum....despre ce vorbim...
Si sa te bati cu Geri-G, BigFarmer145, Sven777b si altii e aproape impossibil! Pe langa ca stiu sa faca moduri, fac si scripturi...daca stau bine si ma gandesc, scripturi nu stim nici unul sa facem aici pe forum....despre ce vorbim...
sdfkz- Mesaje : 223
Data de inscriere : 14/11/2012
au mai ramas 2 zile pana la sfarsitul inscrierilor ( 23:59,07.08.2013 )
Leo- Moderator
sdfkz a scris:De la noi de pe forum is 4 oameni care is in stare sa faca un mod pentru competitie! de restul nu are rost sa vorbim. Si sa castigi e greu mai ales cu un mod de 2 lei....gen tractor care are 100 de animatii.....nu faci nimic! Pentru ca vine unu cu un mod ca ROPA (utilajul de incarcat cartofi, sfecla etc) si clar fara doar si poate ti-a luat fata
Mare dreptate ai sdfkz in sfarsit aud si afirmatia asta la noi pe forum , sa revenim cu picioarele pe pamant pana nu inveti sa faci un script , o animatie de la 0 nu ai ce cauta acolo cu scripturi copiate sau adaptate tot cei care stiu sa vina cu ceva nou or sa castige gen Eifok , BJR , Modhoster Team si alti...
ValentinFicea- Mesaje : 91
Data de inscriere : 17/09/2012
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Discutii Libere
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum