Vis my Map v1.0
Pagina 1 din 1
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1
Vis my Map v1.0 :: Comentarii
Re: Vis my Map v1.0
nu cred ca am fost primul care a luat aceasta mapa dar cred ca am fost primul care am "exterminat-o" ) aceasta mapa nu este printre cele mai bune mape,ci pentru mine(cat si pt altii) este cea mai buna mapa,mi s-a demonstrat astazi ca si romanii au talent la ceva bravo si tine-o tot asa
Intradevar, este cea mai buna harta pentru moduri mai micute.Este foarte bine facuta si nu cred ca cere foarte mult, la mine ruleaza perfect.
si la mine la fel,nu am avut probleme la ea cum am cu hartile mai mari de la alti creatori,este o harta micuta(cu un singur bug:))poti iesi din oras,adik sa sari peste dealuri si sa ajungi pe parcela 1) dar te poti juca mult si bine pe ea pan ce te plictisesti:))insa partea rea(care doare rau de tot) nu ai hangare unde sa poti parca combinele,tractoarele,etc. sper ca in versiunea viitoare se va adauga si hangare,si poate terenul 1 sa fie de cumparat,mi-ar place sa pun ceva cartofi
simojunior a scris:Map-ul se poate folosi si in multiplayer?
Da MAPA se poate folosii si multiplayer
am auzit-o si pe asta ) ce-i ala map?folositi romana ,harta se zice,nu mai pociti cuvintele...
Cristi Dinu a scris:am auzit-o si pe asta ) ce-i ala map?folositi romana ,harta se zice,nu mai pociti cuvintele...
se mai zice si map de acum vro 5ani incoace dar haideti sa nu facem OFF-TOPIC,da,HARTA merge perfect atat Single Player cat si Multiplayer,v-o recomand pt ca si eu o folosesc,imi place foarte mult mapa,va dau un sfat:folositi-va si de terenul 1,dupa cate am vazut nu trebuie neaparat cumparat ca sa construiesti ceva pe el
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum