Poze By MADA_ion...
+14
cosmincoco
vasi97
Sergiu
SuperStars
catacata
Soryn_UTB
MaxIULIAN aka Anjunaboy
Mihai Alexandru
ArchLord
Liviu
slide7920
Teodor (john deere)
Danutzu
cosminandrei12
18 participanți
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Agricultura din viata de zi cu zi
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Poze By MADA_ion...
@vasilisvasilis31 tractoru' ala nici nu are claxon ) Caxonu' ala de la bicicleta merge cu baterie de 9V
@Ionut_FS_Ro asa e )
@Ionut_FS_Ro asa e )
Vizitato- Vizitator
Gloria agriculturi romanesti ;)Frumoasa poza
rooney14- Mesaje : 81
Data de inscriere : 19/05/2013
Reputatie : 0
Misto..
PS: Are mai mult de 170 CP JD-ul?
PS: Are mai mult de 170 CP JD-ul?
CaNaRiOo- Mesaje : 47
Data de inscriere : 06/06/2013
Mersi...Din cate stiu eu un John Deere 7930 are cam 220 de Cp
Vizitato- Vizitator
Super pozele!bravo tie
Sergiu- Mesaje : 170
Data de inscriere : 31/05/2013
Frumoase utilaje!
vasi97- Mesaje : 169
Data de inscriere : 23/09/2012
Reputatie : 1
Asta da UTB @MADA_Ion 2remorci pline de baloti de paie nu-i chiar asa usor de dus:)) Frumoase poze
Vizitato- Vizitator
Mersi..au curaj baietii findca coboara o panta destul de mare si nu ai frani pe nici o remorca..
Vizitato- Vizitator
2 remorci de paie au cam 4 tone, maxim..ceea ce nu e mult deloc pentru un U650..daca ar avea frane pe remorci ar cobor pe munte:))Mircea a scris:Asta da UTB @MADA_Ion :D2remorci pline de baloti de paie nu-i chiar asa usor de dus:)) Frumoase poze
mmda..dar daca ar fi baloti de paie aia din remorca atunci ti.as da dreptate ))
Vizitato- Vizitator
Dupa mine is de lucerna...nu?Nu stiu ce greutate are lucerna,dar totusi doua remorci pline cu asemenea baloti nu-i chiar asa usor de dus Si da @CaNaRiOo stiu ca poate duce si mai mult,in sat la mine doar in fiecare toamna vad 650-urile cu imum-ul in spate plin,nu stiu cat are exact o remorca IMUM,cat incape in ea,sincer sa fiu nu cred ca incape mai mult de 15tone,dar 15tone pentru un tractor vechi de atatia ani e foarte mult,si 4tone la fel,imi dau seama cat s-au chinuit sa incarce si sa descarce acei baloti:))MADA_ion a scris:mmda..dar daca ar fi baloti de paie aia din remorca atunci ti.as da dreptate ))
Vizitato- Vizitator
da is baloti de lucerna aia si gandestete ca e mult mai greu unul de lucerna decat unul de paie
Vizitato- Vizitator
nu mai ziceti ca nu poate u650 sa traga
eu am dus ieri cu el 3 rm7 pline cu floarea soarelui aveau vreo 12t cu tot cu greutatea lor
imi pare rau ca nu am timp sa fac poze
eu am dus ieri cu el 3 rm7 pline cu floarea soarelui aveau vreo 12t cu tot cu greutatea lor
imi pare rau ca nu am timp sa fac poze
catacata- Mesaje : 147
Data de inscriere : 07/01/2013
nu am zis ca nu le duce eu ma refeream la faptu' ca trebuie sa coboare o vale destul de mare si nu au frani p nici o remorca..
Si la tine duce 3 remorci cu floare fiindca floarea e usoara..daca era grau mai ziceam..
Si la tine duce 3 remorci cu floare fiindca floarea e usoara..daca era grau mai ziceam..
Vizitato- Vizitator
1 x Balot Paie = MAX 15KGMADA_ion a scris:da is baloti de lucerna aia si gandestete ca e mult mai greu unul de lucerna decat unul de paie
1 x Balot Lucerna = Min 20KG - Max 30
E diferenta:)) Ii aproape dublu
fain tractor si remorca..
Anonimus_VIP- Mesaje : 5
Data de inscriere : 24/08/2013
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Agricultura din viata de zi cu zi
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum