Reparatii
+5
vasilisvasilis31
Soryn_UTB
cosminandrei12
vasi97
Firion
9 participanți
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Agricultura din viata de zi cu zi
Pagina 1 din 1
Re: Reparatii
Frumoase utilaje, majoritatea sunt romanesti si sunt intretinute, nu gluma. Sa mai faci poze, ca majoritatea utilajelor de acest fel au ajuns pe la topit.
vasi97- Mesaje : 169
Data de inscriere : 23/09/2012
Reputatie : 1
Pai Vasi97, astea tot acolo vor ajunge.
Daca vezi plug, disc si grapa rotativa am pentru tractoarele serioase. In aprox 2 sapt mai primesc o "jucarioara" si astept vara cu preturi normale la cereale pentru o arma secreta impotriva secetei toate doar pentru tractorul mare.
Plugurile n-au fost folosite timp de 3 ani. Nu mi se renteaza sa ar cu 650m.
Cele 3 discuri au fost reparate ca se va vinde cel putin unul.
Combinatorul mic si unul mare va fi vandut in urmatoarele zile.
Bate vantul schimbarii. Le-am facut poze ca si amintire la vremurile grele!
Daca vezi plug, disc si grapa rotativa am pentru tractoarele serioase. In aprox 2 sapt mai primesc o "jucarioara" si astept vara cu preturi normale la cereale pentru o arma secreta impotriva secetei toate doar pentru tractorul mare.
Plugurile n-au fost folosite timp de 3 ani. Nu mi se renteaza sa ar cu 650m.
Cele 3 discuri au fost reparate ca se va vinde cel putin unul.
Combinatorul mic si unul mare va fi vandut in urmatoarele zile.
Bate vantul schimbarii. Le-am facut poze ca si amintire la vremurile grele!
Firion- Mesaje : 176
Data de inscriere : 04/01/2013
Reputatie : 0
foarte frumoase utilajele Firion
majoritatea sunt romanesti
majoritatea sunt romanesti
cosminandrei12- Mesaje : 239
Data de inscriere : 23/11/2012
Frumoase toate utilajele de la A-Z
Soryn_UTB- Mesaje : 68
Data de inscriere : 22/09/2012
foarte frumos , cea ce imi place cel mai mult este curatenea si ordinea cum sunt ele aranjate , bravo bravo am ramas uimit
vasilisvasilis31- Moderator
Data de inscriere : 13/09/2012
Reputatie : 4
aveam si eu asa ceva prin comuna dar intr-un an s-a dus totul pe apa sambetei..bafta in noul sezon
Leo- Moderator
Data de inscriere : 14/09/2012
Reputatie : 3
Frumoase jos palaria !
Liviu- Moderator
Data de inscriere : 11/09/2012
Toate aceste utilaje sunt ale tale? Daca da.....as de nota 10.
Arata foarte bine, ai utilaje bune rau si vorba lui vasilisvasilis31 ”sunt intretinute si aranjate frumos”.
Uimitor.
Arata foarte bine, ai utilaje bune rau si vorba lui vasilisvasilis31 ”sunt intretinute si aranjate frumos”.
Uimitor.
Vizitato- Vizitator
Evident ca nu sunt ale mele; sunt a lui taicameu. Eu am venit cu o singura contributie mai mare sau mai mica de care nu vreau sa vorbesc.
Cat legat de intretinere la noi in curte este o filozofie: Daca iesi in camp si ti se strica ceva te costa mai mult sa mergi acasa, sa il carpesti (piese, timp, motorina) decat daca odata ii faci o revizie si te tine catia ani.
Cat legat de intretinere la noi in curte este o filozofie: Daca iesi in camp si ti se strica ceva te costa mai mult sa mergi acasa, sa il carpesti (piese, timp, motorina) decat daca odata ii faci o revizie si te tine catia ani.
Firion- Mesaje : 176
Data de inscriere : 04/01/2013
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Agricultura din viata de zi cu zi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum