Tutoriale C4d
5 participanți
Pagina 1 din 1
Tutoriale C4d
Salut, v-am promis ca o sa fac cateva tutoriale in c4d si asa am sa fac.
Cam ce ati vrea sa va arat? ce sa modelez? ..o capota de 650m e buna? sau sa fac cateva obiecte pentru harti(cateva cladiri, garduri..)
Eu maine as vrea sa ma apuc de tutorial si as vrea un raspuns, daca nu am sa fac eu ce cred ca o sa imi fie mai usor de explicat si mai repede de facut.
Cam ce ati vrea sa va arat? ce sa modelez? ..o capota de 650m e buna? sau sa fac cateva obiecte pentru harti(cateva cladiri, garduri..)
Eu maine as vrea sa ma apuc de tutorial si as vrea un raspuns, daca nu am sa fac eu ce cred ca o sa imi fie mai usor de explicat si mai repede de facut.
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1
Re: Tutoriale C4d
Eu zic ca pentru incepatori sunt bune niste chestii esentiale,precum cladiri,case ,garduri.Nu trebuie sa te arunci de prima oara la tractoare si tu deschizi pentru prima oara c4d.
Cristi Dinu- Mesaje : 863
Data de inscriere : 04/10/2012
Reputatie : 0
eu zic sa faci o capota de 650m sa vedem cum iese in c4d
Mihai94- Mesaje : 139
Data de inscriere : 16/11/2012
va rog.. mai lasati utb`urile ca sunt destule si unele chear reusite ca model si textura(vasilisvasilis).obiecte, roti
SkylineR34- Mesaje : 173
Data de inscriere : 14/09/2012
destule pentru 2011? eu nam vazut unul inca pentru 2013, parerea mea e ca o capota e un model destul de usor pentru incepatori, nu e un lucru prea complicat si nici prea simplu, obiectele in general sunt foarte simple de facut, o casa un cub, un butoi un cilindru, un gard un dreptunghi, etc.
gabitala- Mesaje : 122
Data de inscriere : 16/09/2012
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum