Editia nr.5
3 participanți
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Romania Forum :: Concursuri :: Concurs imagini din realitate
Pagina 1 din 1
Cine crezi ca va castiga?
Editia nr.5
EDITIA NR.5
Va asteptam cu cele mai frumoase si reusite poze din Realitate!
Concursul se va organiza in fiecare saptamana.
Nu se vor acorda premii, acest concurs fiind doar pentru distractie și competitie între membrii.
În sondaj va fi trecut numele fiecarui concurent înscris si veti vota numele concurentului cu imaginea care v-a placut cel mai mult!
Inscrierile se fac pana Marti la ora 22:00
Castigatorul va fi desemnat Duminica la ora 22:00
Formatul imagini trebuie sa fie .jpg, iar rezolutia 640*480
Imaginile trebuie sa fie facute de voi!..daca cineva recunoaste o imagine pusa de un utilizator(imaginie care nu este facuta de el) il rog sa posteze sau sa ii trimita in PM unu moderator sau administrator pentru a descalifica acel concurent.
Succes!
Va asteptam cu cele mai frumoase si reusite poze din Realitate!
Concursul se va organiza in fiecare saptamana.
Nu se vor acorda premii, acest concurs fiind doar pentru distractie și competitie între membrii.
În sondaj va fi trecut numele fiecarui concurent înscris si veti vota numele concurentului cu imaginea care v-a placut cel mai mult!
Inscrierile se fac pana Marti la ora 22:00
Castigatorul va fi desemnat Duminica la ora 22:00
Formatul imagini trebuie sa fie .jpg, iar rezolutia 640*480
Imaginile trebuie sa fie facute de voi!..daca cineva recunoaste o imagine pusa de un utilizator(imaginie care nu este facuta de el) il rog sa posteze sau sa ii trimita in PM unu moderator sau administrator pentru a descalifica acel concurent.
Succes!
Ultima editare efectuata de catre Andrei Valentin in Mar 8 Ian - 21:43, editata de 2 ori
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1
MaxIULIAN aka Anjunaboy- Moderator
Data de inscriere : 08/01/2013
Reputatie : 0
Firion- Mesaje : 176
Data de inscriere : 04/01/2013
Reputatie : 0
Re: Editia nr.5
Concursul a inceput!
Puteti vota
Puteti vota
Ovidole- Administrator
Re: Editia nr.5
Concursul a luat sfarsit.
Castigatorul acestei saptamani este MaxIULIAN, felicitari!
Imi cer scuze pentru intarziere, dar nu am avut nici cand si nici de unde sa intru ca sa il finalizez si sa il organizez pe urmatorul.
Castigatorul acestei saptamani este MaxIULIAN, felicitari!
Imi cer scuze pentru intarziere, dar nu am avut nici cand si nici de unde sa intru ca sa il finalizez si sa il organizez pe urmatorul.
Ovidole- Administrator
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Romania Forum :: Concursuri :: Concurs imagini din realitate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum