Convertire PNG-DDS
+4
Dejan845
dragos17
schneider4955
ValentinFicea
8 participanți
Pagina 1 din 1
Convertire PNG-DDS
Stie cineva cum se converteste corect o textura PNG in DDS sa nu se modifice alpha chanel si transparenta , am incercat cu Paint.net cu DXTbmp o converteste bine dar la obiectele transparente cum ar fi pomii partea care ar trebui sa fie transparenta se vede neagra...
ValentinFicea- Mesaje : 91
Data de inscriere : 17/09/2012
Reputatie : 0
Re: Convertire PNG-DDS
Eu stiu,cauta-ma pe y!m.
schneider4955- Moderator
Data de inscriere : 12/09/2012
schneider8400 a scris:Eu stiu,cauta-ma pe y!m.
raspunde daca sti
imi trebuie si mie
dragos17- Mesaje : 306
Data de inscriere : 14/09/2012
Eu folosesc Paint.net si iata care sunt pasii ce ii urmez :
1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Si salvezi .
1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Asta iti apare dupa ce ii dai Save As .
3. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si salvezi .
Dejan845- Mesaje : 442
Data de inscriere : 01/10/2012
Stiti un tutorial cum sa bagi un mod peste altu? De ex. un tractor din FS11 peste un tractor din FS13 pentru a evita convertirea care de multe ori e defectuasa...??
Nu prea poti sa spui ca il bagi peste altul pentru ca pe celalalt il stergi ..
Trebuie sa exporti modelul (cabina, capota, rotile, tirantii..tot modul) si sa le inlocuiesti cu cele ale unui mod din 2013...nu dureaza foarte mult..
Trebuie sa exporti modelul (cabina, capota, rotile, tirantii..tot modul) si sa le inlocuiesti cu cele ale unui mod din 2013...nu dureaza foarte mult..
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1
Da aia stiu export modelul din 2011 , inlocuiesc pe cel din 2013 , dar inafara de asta mai trebuie schimbat si altceva indexi sau ceva?
Mai e o varianta ,dar mareste i3d-ul.Pui tractorul tau peste altul,iar pe acela il treci pe invizbil.
Cristi Dinu- Mesaje : 863
Data de inscriere : 04/10/2012
O stiu si pe asta dar nu prea ai vad rostu pe mine ma intereseaza dupa inlocuirea I3D-ului ce trebuie sa mai fac....
Inca o intrebare , cum depistez scriptul cu probleme dupa eroarea asta?
D:/code/lsim2013/build/finalbin/dataS/scripts/InputBinding.lua(116) : attempt to index field '?' (a nil value)
Error: LUA running function 'update'
Inca o intrebare , cum depistez scriptul cu probleme dupa eroarea asta?
D:/code/lsim2013/build/finalbin/dataS/scripts/InputBinding.lua(116) : attempt to index field '?' (a nil value)
Error: LUA running function 'update'
Pai treci indexii componentelor care se misca adica:roti ,volan,tiranti,etc.
Am inteles...si cum depistez usor linile componentelor in XML? La roti e usor ca sunt primele dar celalalte componente?
De exemplu la tiranti.Dai click pe un brat din ala in giants si te uiti ce index are,apoi de duci in xml si cauti indexul respectiv si iti dai seama ca acolo va trebui sa treci indexul nou.
In general au denumiri in engleza:
La volan te uti dupa steering wheel.La tiranti si lonjeroane te uiti dupa arms sau lifter.Bafta!Sper sa-ti dai seama din ce ti-am scris mai sus.
In general au denumiri in engleza:
La volan te uti dupa steering wheel.La tiranti si lonjeroane te uiti dupa arms sau lifter.Bafta!Sper sa-ti dai seama din ce ti-am scris mai sus.
Am inteles perfect mersi mult!! Cu eroarea aia daca ma poate ajuta cineva cum depistez scriptul cu probleme...
Acolo daca esti atent la respectiva eroare, din start nu se refera la nici un script al tractorului! Ea se refera la scriptul jocului!
Asta inseamana, ca tractorul tau, in scriptul lui, contine butoane care jocul nu le suporta, sau care sant folosite de 2013 si care nu erau in 2011 sau poate, sa fie din cauza scripului Beleuchtung daca apare in Mod Desk la specializari sau din cauza luminilor daca exista exista lumini auxiliare.
Asta inseamana, ca tractorul tau, in scriptul lui, contine butoane care jocul nu le suporta, sau care sant folosite de 2013 si care nu erau in 2011 sau poate, sa fie din cauza scripului Beleuchtung daca apare in Mod Desk la specializari sau din cauza luminilor daca exista exista lumini auxiliare.
sdfkz- Mesaje : 223
Data de inscriere : 14/11/2012
nu are lumini auxiliare nici Bele...are tirantii animati roti duble si se deschide o usa...cum pot sterge corect toate aceste scripturi?
Deschizi moddesc-ul modului si vezi la <specializations> scripturile :
exemplu: <specialization name="beleuchtungV31" className="BEL3" filename="scripts/beleuchtungV31.lua"/>
si mai jos la <vehicleTypes>
<specialization name="beleuchtungV31" />
</type>
</vehicleTypes>
Deci stergi si locatia scriptului si totodata scriptul de pe utilajul in sine urmarind liniile de la <specializations> si de la <vehicleTypes>
<specialization name....
p.s.: este posibil sa ai ceva pe la tine legat de "anim" sau "toggledAnimation"...vezi si tu ...stergi pe rand cate-un script apoi testezi.
exemplu: <specialization name="beleuchtungV31" className="BEL3" filename="scripts/beleuchtungV31.lua"/>
si mai jos la <vehicleTypes>
<specialization name="beleuchtungV31" />
</type>
</vehicleTypes>
Deci stergi si locatia scriptului si totodata scriptul de pe utilajul in sine urmarind liniile de la <specializations> si de la <vehicleTypes>
<specialization name....
p.s.: este posibil sa ai ceva pe la tine legat de "anim" sau "toggledAnimation"...vezi si tu ...stergi pe rand cate-un script apoi testezi.
MaxIULIAN aka Anjunaboy- Moderator
Data de inscriere : 08/01/2013
Degeaba le sterge MAX, pentru ca lui in erroare ii spune cat se poate de clar:
Error: LUA running function 'update' Adica in update, se introduc butoanele pentru: usi, geamuri, tiranti...si se poate ca tasta folosita pentru usa, nu ii convina jocului.
Pune fisierul XML pe forum, scriptul tractorului, sa vad. Ca asa nu am de unde sa visez.
Error: LUA running function 'update' Adica in update, se introduc butoanele pentru: usi, geamuri, tiranti...si se poate ca tasta folosita pentru usa, nu ii convina jocului.
Pune fisierul XML pe forum, scriptul tractorului, sa vad. Ca asa nu am de unde sa visez.
sdfkz- Mesaje : 223
Data de inscriere : 14/11/2012
Subiecte similare
» Convertire utb
» convertire utb
» Ajutor convertire
» convertire moduri
» CONVERTIRE MODURI?... MAI BINE NU!
» convertire utb
» Ajutor convertire
» convertire moduri