Greutate plug romanesc
2 participanți
Pagina 1 din 1
Greutate plug romanesc
Stie cineva ce greutate are un plug de asta ce il pui la tractor romanesc
pp3 sau pp4 are denumirea parca
Cam cat cantareste?Are vreo 500kg?
pp3 sau pp4 are denumirea parca
Cam cat cantareste?Are vreo 500kg?
Ravasy(John Deere)- Mesaje : 310
Data de inscriere : 14/09/2012
Reputatie : 0
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1
Re: Greutate plug romanesc
Aha.
Ce-am patit azi.Mi s-a dus pompa de injectie.M-a tras cineva pana acasa,dar plugul l-am lasat in brazda chiar bagat.Acum greutatea lui + 100 kg ca e in brazda sa zicem ca doar vreo 6-7-8 oameni il por ridica
Am arat prin gradini pe la niste tigani si stiti cum sunt astia cu fierul vechi.
Da sper sa nu faca vreo gluma.
Ce-am patit azi.Mi s-a dus pompa de injectie.M-a tras cineva pana acasa,dar plugul l-am lasat in brazda chiar bagat.Acum greutatea lui + 100 kg ca e in brazda sa zicem ca doar vreo 6-7-8 oameni il por ridica
Am arat prin gradini pe la niste tigani si stiti cum sunt astia cu fierul vechi.
Da sper sa nu faca vreo gluma.
Dute si ia-l cu un tractor de acolo, poti si cu unul mic, exact asa am patit si eu, m-a lasat pompa, am dus 65-u acasa si plugul l-am scos cu un 445. Am mai tras si breazda pana la capat, bine, nu la 30 cat aram eu da la 20 era sigur.
Vizitato- Vizitator
L-am luat.De fapt umbland azi la el am descoperit ca defapt nu era pompa de vina.Bine si pompa o stiam de uzata,dar din ce mi-au spus astia cred ca e pinionul de la distributie.Ca toate tijele de la culbutori erau indoiate tare nu gluma.Acum sa nu mai descopar altceva pe traseu.
Oricum trebuie desfacut sa trag fata ca sa umblu la distributie acolo.
Un pinion de ala nu-i asa scump.(de asta iubesc 650 ca sunt ieftine si mai gasesti piese)
Asta-i treaba trebuie facut.Cu ocazia asta mai vad ce e in el.Pacat ca nu am un aparat foto sa fac si ceva poze.Telefonul nu le face bine deloc
Oricum trebuie desfacut sa trag fata ca sa umblu la distributie acolo.
Un pinion de ala nu-i asa scump.(de asta iubesc 650 ca sunt ieftine si mai gasesti piese)
Asta-i treaba trebuie facut.Cu ocazia asta mai vad ce e in el.Pacat ca nu am un aparat foto sa fac si ceva poze.Telefonul nu le face bine deloc
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum