Agrar Simulator 2013
5 participanți
Pagina 1 din 1
Agrar Simulator 2013
Agrar Simulator 2013 Trailer
Daca nu o sa aiba buguri eu unul o sa fiu un jucator de agrar simulator 2013
Daca nu o sa aiba buguri eu unul o sa fiu un jucator de agrar simulator 2013
Liviu- Moderator
Data de inscriere : 11/09/2012
Reputatie : 0
Re: Agrar Simulator 2013
e greu de facut moduri pentru el? cum se fac hartile?
gabitala- Mesaje : 122
Data de inscriere : 16/09/2012
In agrar nu ai optiunea de a face moduri ca in FS, daca vrei sa le modifici trebuie sa ai ceva experienta pentru ca sunt altfel facute, altfel exportate, altfel animate.
Din cate vad in Trailer nu o sa mai ceara foarte mult, ca precedentele. Spun asta pentru ca vad in video sa nu mai sunt asa detaliate, nici tractoarele nici animalele, se vad foarte naspa, mai ales tractoarele
Din cate vad in Trailer nu o sa mai ceara foarte mult, ca precedentele. Spun asta pentru ca vad in video sa nu mai sunt asa detaliate, nici tractoarele nici animalele, se vad foarte naspa, mai ales tractoarele
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1
Oare nu le e rusine sa tot faca jocuri cu o remorca de bug-uri?
Vizitato- Vizitator
pot sa te intreb la ce buguri te referi ca mie mi se pare ca nu are niciunul dar nu stiu dc imi merge intrerupt daca nu dau la display la minim in rest este foarte fain agraru in special grafica
marian312- Mesaje : 335
Data de inscriere : 04/10/2012
Eu am jucat Agrar Simulator 2011.Cat despre astea 2012/2013 prea mare diferenta nu e e fata de 2011.
Are o multime de bug-uri si nici ultimul patch care aparuse nu le rezolvase pe toate.
E frumos,dragut,are chestii de inovatie si menegement interesante,dar ce a scos acum FS2013 eu zic ca e mult mai fain.
La Agrar imi placea foarte mult cat de bine erau facute masinile si utilajele agricole.In special luminile noaptea.Se vedea super
Dar nu..tot FS e cel mai bun.
Are o multime de bug-uri si nici ultimul patch care aparuse nu le rezolvase pe toate.
E frumos,dragut,are chestii de inovatie si menegement interesante,dar ce a scos acum FS2013 eu zic ca e mult mai fain.
La Agrar imi placea foarte mult cat de bine erau facute masinile si utilajele agricole.In special luminile noaptea.Se vedea super
Dar nu..tot FS e cel mai bun.
Ravasy(John Deere)- Mesaje : 310
Data de inscriere : 14/09/2012
Subiecte similare
» Agrar Simulator
» Farming simulator 2013
» Farming Simulator 2013
» Farming Simulator - Single Player
» Farming simulator 2013 multiplayer
» Farming simulator 2013
» Farming Simulator 2013