Machetele mele
+3
Andrei Octa
dragos17
Ovidole
7 participanți
Pagina 1 din 1
Machetele mele
Saltu, nu de mult mi-am cumparat 3 machete si am zis sa pun poze cu ele.
Ford Mustang
Renault Megane
Audi A8
Imaginile sunt putin editate intr-un program pentru ca machetele sunt 1/43 si nu scoate camera poza clara de aproape
Ford Mustang
Renault Megane
Audi A8
Imaginile sunt putin editate intr-un program pentru ca machetele sunt 1/43 si nu scoate camera poza clara de aproape
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1
Re: Machetele mele
misto si eu sunt pasionat
uite ce am construit
uite ce am construit
dragos17- Mesaje : 306
Data de inscriere : 14/09/2012
Reputatie : 0
Misto, ce scala are, eu vreau sa imi iau una 1/18 sau 1/24 ca sa o pot modifica.Are un veci un Golf 1/24 si e destul de mare pentru a o modifica bine, dar una 1/18 ar fi si mai buna
Imaginea este putin modificata de mine in Photoshpo(i-am facut esapamentul si alea(gaurile) de la bara de spate negre
Imaginea este putin modificata de mine in Photoshpo(i-am facut esapamentul si alea(gaurile) de la bara de spate negre
Ovidole- Administrator
Eeee, la 1/8 poti sa ii faci multe si foarte usor..bagi mai mult in ea daca vrei sa o tunezi, dar merita
Ovidole- Administrator
E mai siplu, da costa ... asa la o macheta dai 10-15 lei pe un spray, 15-20 lei pe o cutie de chit si asta e
Ovidole- Administrator
Inca una:
Audi A3
Audi A3
Ovidole- Administrator
pe A8 14 sau 16 lei iar pe restul 12 sau 14 lei
Ovidole- Administrator
Putin, oare gasesc ceva machete originale Claas, JD, NH etc...Eu am ceva machete cumparate din diverese magazine, dar nu sunt originale. Am o combina pentru siloz cu heder de paioase, un tractor cu fl si cupa in forma de heder de plante prasitoare... nu prea original/realistic...
Vizitato- Vizitator
Nu stiu exact unde poti sa gasesti. Eu am vazut mai de mult cand am fost in targul de masini din TG JIU un claas jaguar 690 si un Fendt(tractor da nu stiu cat era).
Ovidole- Administrator
arata mijto a3-ul. Eu am vazut multe machete in supermarket-uri
Andrei Octa- Mesaje : 22
Data de inscriere : 23/09/2012
Hristos a Inviat !! Daca eu am macheta asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Si vreau sa imi cumpar plugul asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Merge la agatat ? si as dori sa imi cumpar john deerul asta ca macheta
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ce parere aveti :S Oare remorca basculeaza ?
Si vreau sa imi cumpar plugul asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Merge la agatat ? si as dori sa imi cumpar john deerul asta ca macheta
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ce parere aveti :S Oare remorca basculeaza ?
Teodor (john deere)- Mesaje : 364
Data de inscriere : 25/09/2012
tari machetele,am si eu vro 3-4 machete dar le-a folosit fratimiu si s-au cam dus:))A8-ul il am si eu,numai ca nu mai are cauciucurile la roti(edit by fratimiu mai mic ) )
Vizitato- Vizitator
Acum am vazut topic-ul cu machete
Am o gramada, atat agricole de la bruder cat si de constructii si am peste 35 de machete auto.
Cand am timp am sa pun poze sa vedeti
Am o gramada, atat agricole de la bruder cat si de constructii si am peste 35 de machete auto.
Cand am timp am sa pun poze sa vedeti
slide7920- Mesaje : 272
Data de inscriere : 27/11/2012
Vorbeam pe mess cu Teo la un moment dat tot de asta.
O firma nemteasca care are marea parte de machete se numeste SIKU. Eu am 3 tractoare si multe utilaje cu care jucam si m-au supravietuit cu ani in urma. De obicei la Mewi si Munax se gasesc mahete de la firma Bruder si Siku. Pentru cei care mai mergeti in Ungaria va spun ca pe acoli veti gasi in magazine cu jucarii aceste firme.
P.S. Sper ca nu este o problema ca nu vreau sa fac reclama doar pt o firma anumita.
O firma nemteasca care are marea parte de machete se numeste SIKU. Eu am 3 tractoare si multe utilaje cu care jucam si m-au supravietuit cu ani in urma. De obicei la Mewi si Munax se gasesc mahete de la firma Bruder si Siku. Pentru cei care mai mergeti in Ungaria va spun ca pe acoli veti gasi in magazine cu jucarii aceste firme.
P.S. Sper ca nu este o problema ca nu vreau sa fac reclama doar pt o firma anumita.
Firion- Mesaje : 176
Data de inscriere : 04/01/2013
daca ar fi machete universal 650 as face si eu 20 )
STF- Mesaje : 10
Data de inscriere : 29/04/2013
@STF
pe pod am o macheta cu un u650 cu semanatoare agatata din plastic de pe vremea lui ceasca. daca o sa am timp fac o poza cu el.
Firion- Mesaje : 176
Data de inscriere : 04/01/2013
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum