Cumpar moduri vip !!
+2
Jurma Alexandru
RazvanZabrani
6 participanți
Pagina 1 din 1
Cumpar moduri vip !!
Cumpar moduri vip sau facute la comanda... nu conteaza pret-ul atata timp cat arata foarte bine si nu le mai are nimeni !!!
RazvanZabrani- Mesaje : 7
Data de inscriere : 28/04/2014
Reputatie : 0
RASPUNS
Uite chiar dacă vrei să plăteşti pt vip mods nu cred că ar fi nimeni dispus să ţi le vândă pentru că autori nu le-au postat pt că nu vreau ei şi nu o să le dea nici măcar pe bani!!
Jurma Alexandru- Mesaje : 10
Data de inscriere : 26/08/2014
Reputatie : 1
Re: Cumpar moduri vip !!
Ce te face sa crezi asta? Atata timp cat el plateste, si autorul are siguranta ca cel care a cumparat nu posteaza. De ce? Pentru ca nu e prostul (scuze de limbaj) celorlalti. El sa dea bani pe un mod si apoi sa il arunce pe site. Nu e OK. Eu daca as fi modder, as vinde modurile. Pentru ca pana la urma, scoti niste bani din ceea ce iti place.
Christian.- Mesaje : 25
Data de inscriere : 03/07/2013
RASPUNS
Da dar poate alti care cumpara vip moduri ar putea sa le puna la download nu zic ca Razvan ar face asta dar asa cum am zis uni le cumpara in special ca sa le posteze!!
Jurma Alexandru- Mesaje : 10
Data de inscriere : 26/08/2014
Reputatie : 1
Mai este si partea ca cineva il cumpara iar apoi il reuploadeaza gratuit iar el recupereaza banii in functie de downloaduri (posibil)
gabitala- Mesaje : 122
Data de inscriere : 16/09/2012
Depinde .... oarecum ....
Iulyan25- Mesaje : 130
Data de inscriere : 27/10/2013
Dece sa le cumpere fiindca apar alte versiuni de farming,nu prea se merita se le cumpere
Rolly07- Mesaje : 18
Data de inscriere : 01/07/2014
Subiecte similare
» Cumpar moduri VIP!!!!
» Vand licența Farming Simulator 2013
» De ce nu pot sa cumpar utilaje?
» Cumpar Fendt
» daca cumpar fs13 de aici http://www.emag.ro/joc-farming-simulator-2013-official-expansion-
» Vand licența Farming Simulator 2013
» De ce nu pot sa cumpar utilaje?
» Cumpar Fendt
» daca cumpar fs13 de aici http://www.emag.ro/joc-farming-simulator-2013-official-expansion-
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum