Jocul are lag
5 participanți
Pagina 1 din 1
Jocul are lag
Salut am un laptop asus cu urmatoarea configuratie:
- intel i5 4200u 1.6 ghz
- nvidia geforce 740m de 1 gb
- 4 gb ram
- 500 hdd
Problema mea este ca imi ruleaza hartile cu lag pe mediu.. ce problema are ?
Am urmatoarea configurare:
- intel i5 4200u 1.6 ghz
- nvidia geforce 740m de 1 gb
- 4 gb ram
- 500 hdd
Problema mea este ca imi ruleaza hartile cu lag pe mediu.. ce problema are ?
Am urmatoarea configurare:
Leo- Moderator
Data de inscriere : 14/09/2012
Reputatie : 3
Re: Jocul are lag
laptop-urile in general au racire proasta, din cand in cand mai trebuiesc desfacute sa vezi daca canalele pe unde circula aerul nu sunt infundate
gabitala- Mesaje : 122
Data de inscriere : 16/09/2012
Reputatie : 0
seteaza la hardware profile pe auto,sa vezi daca iti baga medium sau low ,daca iti da medium ar fi trebuit sa mearga fara probleme ,daca iti da low,inseamna ca nu duce laptopu pe medium
P.S incearca sa micsorezi si rezolutia putin la una cu (16:9)
uite la mine,din pacate am probleme cu placa video si akm am una de 512,si este setat la auto si imi da low;)
P.S incearca sa micsorezi si rezolutia putin la una cu (16:9)
uite la mine,din pacate am probleme cu placa video si akm am una de 512,si este setat la auto si imi da low;)
marian312- Mesaje : 335
Data de inscriere : 04/10/2012
la auto scrie low in paranteza asa ca nu are rost sa il dau pe auto ) si nu stiu ce are de ce imi face lag, pc-ul trebuie sa mi-l duca este peste limitele de cerinta
Leo- Moderator
Procesorul de 1.6 GHz? ^_^
Cerinta minima a jocului e de 2 GHz Intel sau AMD
Cerinta minima a jocului e de 2 GHz Intel sau AMD
Bkp666- Mesaje : 197
Data de inscriere : 14/03/2014
Pai dar nu compara tu un 1.6 dual core cu un 1.6 I5 deci e diferenta de la pamant pana la luna, si aceeasi problema o am si eu uneori sa nu fie de la racirea sistemului asta poate cauza cateodata probleme
aLLexutzu- Mesaje : 5
Data de inscriere : 13/01/2014
Dupa cum ti-am zis mai sus daca il ai de mult timp si nu l-ai desfacut nici o data uitate prin el sa nu aiba mult praf, poate se incalzeste mult grafica caci am vazut laptop-uri care impart aceeasi racire cu procesorul si erau un pic prost concepute ca nu racea bine grafica
Pot sa pun aspiratorul la gurile de aerisire ?
Leo- Moderator
ma,eu am placa video de 2 gb,dar akm vr-o 3 saptamani mi sa stricat din cauza compresorului(am vrut eu sa scot praful din pc si lam stricat mai tare,asa ca asculata de drystan_db ),inainte sa se strice la auto aveam medium,pentru ca pc era pentru medium(2 gb video,2 gb ram,3.0 ghz dual core)akm dupa ce mi-am bagat 512 pana imi repara cei de la emag placa de 2 gb la auto imi da low,deoarece este slaba placa video,si daca dau pe medium imi merge si mie in lag,daca vrei sa asculti de mine e bine,daca nu e tot bineLeo a scris:la auto scrie low in paranteza asa ca nu are rost sa il dau pe auto ) si nu stiu ce are de ce imi face lag, pc-ul trebuie sa mi-l duca este peste limitele de cerinta
Ai jucat pe low sa vezi daca mai sacadeaza si cu rezolutia putin mai mica ??
marian312- Mesaje : 335
Data de inscriere : 04/10/2012
Acum depinde cat de abil esti, eu am demontat multe si nu au fost probleme mai e un lucru care am uitat sa zic vezi ca la procesoarele cu mai multe nuclee, e posibil sa nu fie activate toate am avut unul care daca ii activam toate nucleele mergea foarte rapid e o diferenta enorma in a avea unul sau toate dar nu l-am tinut mult pentru ca atingea temperaturi foarte mari de 80ºC de asta nu prea imi plac portatilele pentru jocuri nu racesc bine iar asta de care vorbesc pe deasupra avea si racirea prost conceputa e vorba de un HP Pavilion dv7 cu procesor i7 destul de bun dar nu puteam sa-i scot randament datorita temperaturii. Este un program care iti specifica temperatura asa poti controla mai bine si vezi daca e de acolo sau nu. La fel e posibil sa fie placa video care nu functioneaza cum trebuie ori nu e actualizata.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum