Putin ajutor!
4 participanți
Pagina 1 din 1
Putin ajutor!
Buna seara,baieti!
Ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns la problemea mea?
Din ce cauza nu ma lasa sa montez imaginea respectiva? (Mentionez ca am reinstalat Daemon-ul)
Ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns la problemea mea?
Din ce cauza nu ma lasa sa montez imaginea respectiva? (Mentionez ca am reinstalat Daemon-ul)
timmyade26- Mesaje : 52
Data de inscriere : 17/11/2012
Reputatie : 0
Re: Putin ajutor!
Uitete acolo ca ai ceva cu DT sa creezi o partitie virtuala de tip DT. Creaza o dinaia si dai dupa montare.
aureliannn- Mesaje : 103
Data de inscriere : 26/04/2013
Nu cred ca ai citit regulamentul!
Mihay92- V.I.P Gold
Data de inscriere : 10/03/2013
Reputatie : 1
@Mihay92 nu trebuie sa fie o abatere de la regulament. Eu detin 2 licente FS2013, si Official Expension Pack 2 si imi tin DVD-urile frumos in sertar. Am DREPTUL la O (una singura) copie virtuala pentru MINE pe calculatorul meu. Astfel nu imi zgarii DVD-urile si nici nu trebuie sa suport galagia ODD-ului (detin un pc racit pasiv complet silentios).
Firion- Mesaje : 176
Data de inscriere : 04/01/2013
ON:Tot nu am rezolvat problema. Am incercat sa creez o partitie ,insa, incepe crearea si nu se termina.(L-am lasat sa creeze vreo 4 ore,dar in zadar.)
OFF: Aceeasi situatie ca si colegul @Firion, am licenta originala dar folosesc Daemon Tools ca sa nu se zgarie DVD-ul.
OFF: Aceeasi situatie ca si colegul @Firion, am licenta originala dar folosesc Daemon Tools ca sa nu se zgarie DVD-ul.
timmyade26- Mesaje : 52
Data de inscriere : 17/11/2012
Eu folosesc de 5 ani power iso. Mi se pare foarte usoara folosirea pentru crearea imaginilor si montarea diferitelor formate de imagine. Se poate folosi partea free (ma refer strict la downloadul producatorului) fara licenta pentru aceste necesitati.
Firion a scris:@Mihay92 nu trebuie sa fie o abatere de la regulament. Eu detin 2 licente FS2013, si Official Expension Pack 2 si imi tin DVD-urile frumos in sertar. Am DREPTUL la O (una singura) copie virtuala pentru MINE pe calculatorul meu. Astfel nu imi zgarii DVD-urile si nici nu trebuie sa suport galagia ODD-ului (detin un pc racit pasiv complet silentios).
La asta ma refeream!
https://farming-simulator.catsboard.com/t1557-regulament
Mihay92- V.I.P Gold
Data de inscriere : 10/03/2013
Reputatie : 1
ouch si busted! Sorry Mr. Boss Mihay92! Nu am vazut ca nu avea titlu...
Subiecte similare
» Putin ajutor va rog
» Putin ajutor va rog
» AM NEVOIE DE PUTIN AJUTOR !!!
» am nevoie de putin ajutor
» Va rog ajutati-ma si pe mine putin daca puteti :D
» Putin ajutor va rog
» AM NEVOIE DE PUTIN AJUTOR !!!
» am nevoie de putin ajutor