Giants
4 participanți
Pagina 1 din 1
Giants
salut!am si eu o problema cu giants 5.5.1imi da eroarea asta : Can"t load xml config file :C/users/Toshiba/appdate/local/giants 5.5.1/editor.xml ce sa fac ...scze nu am putut sa pun poza
Cristi07- Mesaje : 21
Data de inscriere : 14/04/2013
Reputatie : 0
Re: Giants
Incearca sa intri acolo si sa stergi "editor.xml" daca nu merge dezinstaleaza Giants si instaleaza-l din nou
Bkp666- Mesaje : 197
Data de inscriere : 14/03/2014
Salut, o solutie ar fi sa reinstalezi Giants (peste cel instalat si asa ar trebui sa-l repare)Cristi07 a scris:salut!am si eu o problema cu giants 5.5.1imi da eroarea asta : Can"t load xml config file :C/users/Toshiba/appdate/local/giants 5.5.1/editor.xml ce sa fac ...scze nu am putut sa pun poza
Daca tot nu merge, seteaza calculatorul sa vezi folderele ascunse si sa stergi log.file de giants.
Atentie nu log.file de FS din mydocuments.
Ar trebui sa mearga.
Problema e ca ne-ai dezvaluit cam putin din incercarea ta.Ce ai vrut sa deschizi cu Giants?
Deoarece cu giants5.x.x nu se poate deschide fisiere de giants4.x.x
Pisty- Mesaje : 3
Data de inscriere : 30/04/2014
1. Dezinstaleaza Giants Editor-ul
2. Intra in partitia C->Program Files->GIANTS Software si sterge tot ce ai acolo
3. Intra aici: http://gdn.giants-software.com , descarca Giants Editor si dupa instaleazal
Eu am patit asa cu 5.0.3 si asta am facut..ia vezi.
2. Intra in partitia C->Program Files->GIANTS Software si sterge tot ce ai acolo
3. Intra aici: http://gdn.giants-software.com , descarca Giants Editor si dupa instaleazal
Eu am patit asa cu 5.0.3 si asta am facut..ia vezi.
Sergiu- Mesaje : 170
Data de inscriere : 31/05/2013
Subiecte similare
» GIANTS Editor 5.01
» Giants nu deschide
» Giants Editor 5.0.3
» Giants Editor-notiuni elementare
» Marshall Trailers-Asa de departe au mers GIANTS Software pentru bani?
» Giants nu deschide
» Giants Editor 5.0.3
» Giants Editor-notiuni elementare
» Marshall Trailers-Asa de departe au mers GIANTS Software pentru bani?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum