cum editez un mod
+5
wnw
seby_7777
Leo
cactus33
adi77
9 participanți
Pagina 1 din 1
cum editez un mod
as vrea sa stiu si eu cum editezi un mod
adi77- Mesaje : 39
Data de inscriere : 24/02/2014
Reputatie : 0
Re: cum editez un mod
Ce vrei sa editezi?
cactus33- Mesaje : 33
Data de inscriere : 16/01/2014
lasa-l asa cum e facut nu il mai faceti voi sorcove si dupa sa numai avem cu ce sa ne jucam farming simulator ca s-a gasit un desptept sa isi puna el 10 boxe si 50 de faruri pe un tractor
Leo- Moderator
Data de inscriere : 14/09/2012
Reputatie : 3
Mai bine lasa-l asa. Din cauza unora ca tine, care tot vor sa editeze modurile, noi ceilalti care respectam modul si creatorul sau si le lasam asa cum sunt si ne bucuram de ele avem de pierdut.
wnw- Mesaje : 51
Data de inscriere : 11/11/2012
Ati sarit in capul omului fara sa stiti ce vrea de fapt.De unde stiiti ca vrea boxe sau faruri? De cand s-a lansat jocul am descarcat si testat cred ca vreo 8-9 GB de diverse moduri cu diverse probleme.Sunt asa de multe ca as putea face un "acatist" fara probleme.
cactus33- Mesaje : 33
Data de inscriere : 16/01/2014
Ce anume vrei sa editezi?
Si nu vad nici o problema cu editarea unui mod(fie vorba de buguri, schimbarea texturilor, adaugarea unor obiecte etc) atat timp cat acel mod ramane pentru uz personal
Si nu vad nici o problema cu editarea unui mod(fie vorba de buguri, schimbarea texturilor, adaugarea unor obiecte etc) atat timp cat acel mod ramane pentru uz personal
Bkp666- Mesaje : 197
Data de inscriere : 14/03/2014
da asta am vrut si eu sa fac doar sa ii iau cabina si sa ma joc doar eu cu el nu sa-l pun pe net
eu vreau doar sa ioi schimb culoarea
Nu sariti in capul omului pentru ca vrea sa isi editeze un mod, problema nu e ca il editeaza atat cat il tine pentru uz personal, fiecaruia ne place sa personalizam obiecte din viata cotidiana fie telefoane, masini, etc si nu se intampla nimic avem dreptul la asa ceva sa ne "construim" lucrurile pe placul nostru. Problema nu e editarea ci publicarea fara permis si ce e mai grav usurparea autoriei
Unul nu ar trebui sa asimileze inventarea unui lucru ce nu la inventat si nici sa distribuie material ce nui apartine fara permis
Unul nu ar trebui sa asimileze inventarea unui lucru ce nu la inventat si nici sa distribuie material ce nui apartine fara permis
gabitala- Mesaje : 122
Data de inscriere : 16/09/2012
modul care vreau sa-l editez o sa ramana pt uz personal .nici nu m-am gandit sa-l pun pe net
pana la urma ma ajuta si pe mine cineva sa editez un mod
Daca vrei sa schimbi culoarea , umbla pe la texturi , cu programe de genul Paint.net , Photoshop etc . Vezi ca ai un folder texturi, textures s.a , depinde de mod .
Dejan845- Mesaje : 442
Data de inscriere : 01/10/2012
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum