Poza store template
2 participanți
Pagina 1 din 1
Poza store template
Cum reusesc sa pun la poza store.png acel fundal original template si sa pun poza modului respectiv peste.
1.
2.
Cum fac ca atunci cand iau o poza de pe net sa-mi apara exact doar acel utilaj,fara fundal
Fundalul sa fie alb sau nu stiu sa nu existe.
1.
2.
Cum fac ca atunci cand iau o poza de pe net sa-mi apara exact doar acel utilaj,fara fundal
Fundalul sa fie alb sau nu stiu sa nu existe.
Ravasy(John Deere)- Mesaje : 310
Data de inscriere : 14/09/2012
Reputatie : 0
Re: Poza store template
Ai nevoie de Photoshop.
Deschizi poza cu modu care vrei sa iti apara la Store, decupezi modul din poza, dupa deschizi acel STORE(gol pe care il gasesti si in jocul farming simulator) lipesit modul(pe care l-ai copiat) si il asezi cum vrei.Dupa salvezi ca store sau ce nume are imaginea modului pe care ai modificat-o .(punct)extensia pe care o are.
Deschizi poza cu modu care vrei sa iti apara la Store, decupezi modul din poza, dupa deschizi acel STORE(gol pe care il gasesti si in jocul farming simulator) lipesit modul(pe care l-ai copiat) si il asezi cum vrei.Dupa salvezi ca store sau ce nume are imaginea modului pe care ai modificat-o .(punct)extensia pe care o are.
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1
Cu ce decupez exact?
Sa nu-mi apara marginile zimtate de la decupare
Sa nu-mi apara marginile zimtate de la decupare
Ravasy(John Deere)- Mesaje : 310
Data de inscriere : 14/09/2012
Reputatie : 0
Ai acolo un fel de triunghi cu o codita(nu stiu exact sa iti explic pentru ca nu mai am PHOTOSHOP-ul instalat, dar cauta pe YT pentru ca o sa gasesti tutoriale despre cum se decupeaza)
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum