Poze by MiLaS si vasi97
3 participanți
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Agricultura din viata de zi cu zi
Pagina 1 din 1
Poze by MiLaS si vasi97
Salutare tuturor, m-am hotarat sa deschid si eu un topic, sa va arat utilajele ce lucreaza prin satul meu natal, dar si imprejurimi.
Titlul topicului e ,,Poze by MiLaS si vasi97", dat fiind ca pozele sunt facute de MiLaS (el fiind banat de nenumarate randuri pentru incalcarea grava a regulamentului forumului) iar eu voi posta imaginile facute de el.
A mai fost un topic facut de acelasi MiLaS, dar a fost sters. Daca vreun moderator/ administrator are vreo nelamurire, banuiala, sau mai exact, vrea sa stearga topicul, il rog sa ma contacteze mai intai in privat pentru a clarifica pe cat posibil lucrurile.
Singura legatura a MiLaS-ului cu topicul, e ca pozele sunt facute de el, deci nu cred ca ar fi ceva in neregula cu topicul.
Cateva poze de cand veneam de la scoala:
Un U445 DT
O combina Claas, Dominator cred.
Un International
Si o bucata dintr-un tractoras romanesc, cel mai probabil un 445 sau 550.
Titlul topicului e ,,Poze by MiLaS si vasi97", dat fiind ca pozele sunt facute de MiLaS (el fiind banat de nenumarate randuri pentru incalcarea grava a regulamentului forumului) iar eu voi posta imaginile facute de el.
A mai fost un topic facut de acelasi MiLaS, dar a fost sters. Daca vreun moderator/ administrator are vreo nelamurire, banuiala, sau mai exact, vrea sa stearga topicul, il rog sa ma contacteze mai intai in privat pentru a clarifica pe cat posibil lucrurile.
Singura legatura a MiLaS-ului cu topicul, e ca pozele sunt facute de el, deci nu cred ca ar fi ceva in neregula cu topicul.
Cateva poze de cand veneam de la scoala:
Un U445 DT
O combina Claas, Dominator cred.
Un International
Si o bucata dintr-un tractoras romanesc, cel mai probabil un 445 sau 550.
vasi97- Mesaje : 169
Data de inscriere : 23/09/2012
Reputatie : 1
Re: Poze by MiLaS si vasi97
Continuarea...
Frumoase poze !
Mihai Alexandru- Mesaje : 421
Data de inscriere : 26/12/2012
Reputatie : 0
Mersi Alex!
Altele...
Altele...
Si astea sunt frumoase. ce marca e tractorul cu plug si fl ?
Mihai Alexandru- Mesaje : 421
Data de inscriere : 26/12/2012
Reputatie : 0
este SAME laser (sub licenta Deutz-fahr )
Leo- Moderator
Data de inscriere : 14/09/2012
Reputatie : 3
@ Leo, da asa e.
Altele, ceva mai barosane.
Bineinteles... cireasa de pe tort.
Batranu'...
Altele, ceva mai barosane.
Bineinteles... cireasa de pe tort.
Batranu'...
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Agricultura din viata de zi cu zi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum