Mods by Drystan
+2
fane_satar
drystan_db
6 participanți
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Modurile membrilor in curs de procesare
Pagina 1 din 1
Re: Mods by Drystan
Modelul e gata, trebuie texturat. Stie cineva o metoda buna de texturat?
drystan_db- Mesaje : 165
Data de inscriere : 15/03/2013
Reputatie : 1
Ac3d=MADA_ion a scris:Ac3d..
Foarte reusita La ingame 2013 te pot ajuta eu,dami pm cu modul ca sa ma bag la treaba
Vizitato- Vizitator
Prefer sa fac eu ingame-ul, sa ma obisnuiesc cu metodica.
As vrea sa intreb cunoscatorii cateva lucruri, si anume:
*din moment ce e o remorca simpla de transport lemne, nu ar avea nevoie decat de un attacherJoint, 2 collision points pentru roti si coliziunea pilonilor; de unde anume fac rost de aceste obiecte de coliziune si cum le declar in xml?
*dimensiunea remorcii, cum o pot verifica ingame si sa o alterez, sa fie pe dimensiuni mai reale?
Referitor la un viitor proiect, incerc de ceva vreme sa adaug o punte de U651 la U650, singura problema fiind ca in giants, capetele de bara au dimensiune perfecta, iar ingame, dimensiunea lor ajunge la valori Godzilla. Am sa postez mai tarziu pozele cu aceasta problema.
*din moment ce e o remorca simpla de transport lemne, nu ar avea nevoie decat de un attacherJoint, 2 collision points pentru roti si coliziunea pilonilor; de unde anume fac rost de aceste obiecte de coliziune si cum le declar in xml?
*dimensiunea remorcii, cum o pot verifica ingame si sa o alterez, sa fie pe dimensiuni mai reale?
Referitor la un viitor proiect, incerc de ceva vreme sa adaug o punte de U651 la U650, singura problema fiind ca in giants, capetele de bara au dimensiune perfecta, iar ingame, dimensiunea lor ajunge la valori Godzilla. Am sa postez mai tarziu pozele cu aceasta problema.
Pentru dimensiuni reale cauta GraduatedRuler .Bafta .drystan_db a scris:Prefer sa fac eu ingame-ul, sa ma obisnuiesc cu metodica.
Dejan845- Mesaje : 442
Data de inscriere : 01/10/2012
Reputatie : 0
E pe undeva un ghid de facut ingame la remorci? Am cautat pe google si pe site-ul englez, dar nu gasesc nimic referitor la remorci, doar tractoare.
i3d e aproape complet realizat, putine retusuri si va fi gata.
i3d e aproape complet realizat, putine retusuri si va fi gata.
Uite sper sa te ajute.
ionut_dinamo- Mesaje : 158
Data de inscriere : 25/01/2013
Am aruncat un ochi peste cele 2 tutoriale, n-o sa-l ajute cu nimic.
Chestia asta cu ingame trebuie sa o inveti tu,adica sa studiezi alta remorca asemanatoare si apoi sa intrebi aici 2-3 lucruri pe care nu le-ai inteles.
Descarca o alta remorca forestiera si uita-te bine in xml.
Chestia asta cu ingame trebuie sa o inveti tu,adica sa studiezi alta remorca asemanatoare si apoi sa intrebi aici 2-3 lucruri pe care nu le-ai inteles.
Descarca o alta remorca forestiera si uita-te bine in xml.
Cristi Dinu- Mesaje : 863
Data de inscriere : 04/10/2012
Troliu realizat in sketchup, ramane de vazut cum il pun pe un tractor, din moment ce trebuie sa sterg cuplele si suportii tirantilor.
Poza
Poza
eu te ajut daca vrei numai trebuie sa stiu pozitile miscarile etc ca eu nu am prea vazut tractor cu troliu nu tiranti
Bogdy_20- Mesaje : 126
Data de inscriere : 22/03/2013
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Modurile membrilor in curs de procesare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum