Concursuri
3 participanți
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Discutii Libere
Pagina 1 din 1
Ce ati vrea sa se posteze in concursul imagini din realitae
Concursuri
Salut, am si uitat de sectiunea pentru concursuri, de luni vor incepe din nou contursurile pe forum.
Acum sa va intreb ceva despre concursul cu imagini din realitate: cum ati vrea sa fie?, sa se posteze orice imagine din realitate(cu orice) sau doar imagini cu utilaje agricole?
Acum sa va intreb ceva despre concursul cu imagini din realitate: cum ati vrea sa fie?, sa se posteze orice imagine din realitate(cu orice) sau doar imagini cu utilaje agricole?
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1
Re: Concursuri
raspunsurile nu sunt clare
daca vineva posteaza o imagine cu un camp de grau ce votez ?
daca vineva posteaza o imagine cu un camp de grau ce votez ?
dragos17- Mesaje : 306
Data de inscriere : 14/09/2012
Reputatie : 0
Ca sa impacam si capra si varza,eu zic sa facem 2 categorii la Imagini din realitate,una sa fie legata de utilaje pentru agricultura si una sa fie despre peisaje din agricultura,o vale,un camp,ceva de genu'.
schneider4955- Moderator
Data de inscriere : 12/09/2012
Reputatie : 0
forte buna ideea @schneider8400 ...oricum am stat si m-am gandit si chiar daca iesea a doua varianta tot pe prima o alegeam, nu mi se pare ok ca in acest concurs sa postam orice poza, din moment ce forumul este pentru farming sa postam poze cu utilaje.
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Discutii Libere
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum