Moduri by Andrei Valentin
+23
timmyade26
SUMMNI
TeqCris
Cristi Dinu
Mihai Alexandru
cosmincoco
catacata
G.T.R.
TE YA LI
Leo
vioara
utb650
slide7920
Sergiu
vasilisvasilis31
seby_7777
MihaitaEdeVina
Liviu
Farming_XX
cosminandrei12
Alin Slide
vasi97
Ovidole
27 participanți
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Modurile membrilor in curs de procesare
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Moduri by Andrei Valentin
este modelul nou al lui andrei ?
Leo- Moderator
Data de inscriere : 14/09/2012
Reputatie : 3
super fara cuvinte
G.T.R.- Mesaje : 24
Data de inscriere : 29/05/2013
Reputatie : 0
Ovidole- Administrator
Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1
nu te supara pe mine dar care e modul wip
catacata- Mesaje : 147
Data de inscriere : 07/01/2013
Harta este modul W.I.P
Farming_XX- Mesaje : 79
Data de inscriere : 21/06/2013
Frumoasa harta! Bafta in continuare.
vasi97- Mesaje : 169
Data de inscriere : 23/09/2012
Dabia astept sa vad utilajele in joc si la download.foarte realistice.se vede ca ai avut timp liber.succes in continuare
Leo- Moderator
Multumesc tuturor si va rog sa ma scuzati pentru apsenta din ultimul timp de pe forum si pentru ca ma chinui sa termin 3 moduri de atata timp, doar ca sunt foarte foarte ocupat si cand am ceva timp liber intervine altceva.
Nu promit, dar sper ca pana marti/miercuri sa pun remorca pe net + renault-ul lui @Liviu pe care l-am bagat din nou in joc, bineinteles cu acordul lui, pentru ca versiunea pe care a publicat-o nu mi-a placut deloc cum mergea si log-ul mi-l facea de 60kb...destul de mult.
Sa va dau un status pentru cele 2 moduri:
remorca: 99%(mai am sa ii fac cupla si sa ii rezol o mica problema...cand pun frana mi se ridica de spate)
renault 100%(nu are scripturi/animatii...doar wheelParticle, dar i-am rezolvat toate erorile, log-ul e 0 si asta e cel mai bine)
Nu promit, dar sper ca pana marti/miercuri sa pun remorca pe net + renault-ul lui @Liviu pe care l-am bagat din nou in joc, bineinteles cu acordul lui, pentru ca versiunea pe care a publicat-o nu mi-a placut deloc cum mergea si log-ul mi-l facea de 60kb...destul de mult.
Sa va dau un status pentru cele 2 moduri:
remorca: 99%(mai am sa ii fac cupla si sa ii rezol o mica problema...cand pun frana mi se ridica de spate)
renault 100%(nu are scripturi/animatii...doar wheelParticle, dar i-am rezolvat toate erorile, log-ul e 0 si asta e cel mai bine)
Ovidole- Administrator
Nu stiu daca ati observat, dar am pus Renault-ul la download. Il puteti descarca daca accesati link-ul urmator:
http://www.ls-modding.com/2013/07/renault-9514-v10-new-ingame.html
Eu unu sper sa va placa, mie unu imi place foarte mult, pentru ca nu are nici un fel de eroare, merge foarte bine in joc si nu are nici scripturi care sa il ingreuneze.
In curand si remorca alatruri de celelalte moduri!
http://www.ls-modding.com/2013/07/renault-9514-v10-new-ingame.html
Eu unu sper sa va placa, mie unu imi place foarte mult, pentru ca nu are nici un fel de eroare, merge foarte bine in joc si nu are nici scripturi care sa il ingreuneze.
In curand si remorca alatruri de celelalte moduri!
Ovidole- Administrator
merge brici.
Leo- Moderator
Am postat remorca pe net... o puteti descarca accesand link-ul urmator:
http://www.ls-modding.com/2013/07/imum-v10.html
http://www.ls-modding.com/2013/07/imum-v10.html
Ovidole- Administrator
Foarte faine modurile bravo tie si lui liviu
cosmincoco- Mesaje : 176
Data de inscriere : 17/03/2013
La Multi Ani !
Mihai Alexandru- Mesaje : 421
Data de inscriere : 26/12/2012
remorca e super se comporta excelent.asteptam si celelalte utilaje cu nerabdare
Leo- Moderator
e bine ca se comporta excelent, la mine avea o mica problema ... se ridica de spate cand puneam frana, dar nu de fiecare data...poate e de la mine din PC.
Discul o sa vina si el cat de curand, este in joc de aproape 2 saptamani doar ca are o mica problema care trebuie rezolvata: cand il cumpar cateodata mi-l arunca, mi-l rastoarna ... trebuie rezolvata..pana la sfarsitul saptamanii sper sa fie gata si incarcat pe net.
Stiu ca stau foarte mult la cateva moduri banale, dar nu am timp mai deloc.... saptamana trecuta am avut un examen, acum doua saptamani cum a fost ziua mea am stat mai toata ziua... acum lucrez la un beci la unchimiu... seara mai lucrez cate putin.
Cum nu mai particip cu CASE-ul la modContest 2013 o sa vina si el la download pana la sfarsitul luni(daca erau inscrierile pana pe 17 participam cu el....stateam intr-o zi cateva ore pe le, il terminam si dupa ii faceam un inGame simplu, oricum nu aveam de gand sa il animez la greu...cateva animatii simple).
p.s textura inca nu este gata..este pusa doar asa sa vad cum arata.
Discul o sa vina si el cat de curand, este in joc de aproape 2 saptamani doar ca are o mica problema care trebuie rezolvata: cand il cumpar cateodata mi-l arunca, mi-l rastoarna ... trebuie rezolvata..pana la sfarsitul saptamanii sper sa fie gata si incarcat pe net.
Stiu ca stau foarte mult la cateva moduri banale, dar nu am timp mai deloc.... saptamana trecuta am avut un examen, acum doua saptamani cum a fost ziua mea am stat mai toata ziua... acum lucrez la un beci la unchimiu... seara mai lucrez cate putin.
Cum nu mai particip cu CASE-ul la modContest 2013 o sa vina si el la download pana la sfarsitul luni(daca erau inscrierile pana pe 17 participam cu el....stateam intr-o zi cateva ore pe le, il terminam si dupa ii faceam un inGame simplu, oricum nu aveam de gand sa il animez la greu...cateva animatii simple).
p.s textura inca nu este gata..este pusa doar asa sa vad cum arata.
Ovidole- Administrator
Foarte reala textura ... in legatura cu discul vezi poate mai ai bifat rigid body pe vreun obiect,mie asa mi se intampla.
Cristi Dinu- Mesaje : 863
Data de inscriere : 04/10/2012
frumoasa textura.da la remorca si mie imi face asa dar m-am obisnuit cu ea asa.asteptam fiecare mod,nu te grabi este timp pana in 2014 cand apare fs2015.succes in continuare
Leo- Moderator
asta se intampla cand nu esti atent ... multumesc @Cristi Dinu
Mai am sa lucrez foarte putin la textura(este ceva pus gresit) si sa ii adaug particleSystems si gata 100%, poate maine seara o sa fie la DL.
Mai am sa lucrez foarte putin la textura(este ceva pus gresit) si sa ii adaug particleSystems si gata 100%, poate maine seara o sa fie la DL.
Ovidole- Administrator
nu te supara mi se pare cam mare..... e frumos oricum ce sts are harta ?
Leo- Moderator
este putin cam mare...eu l-am facut asa pentru ca am vrut sa joc cu el pe harti mai mari, dar cand il pun la download o sa fie 1:1, exact ca remorca.
Harta nu pot sa spun exact...cam 60%, in acest moment lucrz la oras...si o sa stau putin la el pentru ca e foarte mult de munca...il fac in C4d, dupa o sa mearga mai usor.
Harta nu pot sa spun exact...cam 60%, in acest moment lucrz la oras...si o sa stau putin la el pentru ca e foarte mult de munca...il fac in C4d, dupa o sa mearga mai usor.
Ovidole- Administrator
frumos cred ca ai mucit mult.. succes in continuare
TeqCris- Mesaje : 31
Data de inscriere : 18/06/2013
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Moduri V.I.P realizate de Andrei Valentin
» Pentru Bossu'(Andrei Valentin)
» WIP - V.I.P Map by Valentin
» Moduri?
» moduri vasilisvasilis31
» Pentru Bossu'(Andrei Valentin)
» WIP - V.I.P Map by Valentin
» Moduri?
» moduri vasilisvasilis31
Farming Simulator Romania Forum :: Farming Simulator 2013 :: Farming Simulator 2013 - Subiecte mai vechi :: Modurile membrilor in curs de procesare
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum