AJUTOR
+5
Liviu
FlorinEL8
Cristi Dinu
Ovidole
Leo
9 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: AJUTOR
de ce pe unele harti nu imi apare i3d-ul la modele sau cum fac sa imi apara ??
Leo- Moderator
Data de inscriere : 14/09/2012
Reputatie : 3
Dupa ce importi un obiect pe harta poti sa stergi i3d-ul obiectului respectiv,lasand doar texturile lui si poate asta au facut autorii hartilor de care zici.(daca la asta te referi)
Cristi Dinu- Mesaje : 863
Data de inscriere : 04/10/2012
Reputatie : 0
am inteles acum...si nu pot sa le importez in folderu respectiv ?Cristi Dinu a scris:Dupa ce importi un obiect pe harta poti sa stergi i3d-ul obiectului respectiv,lasand doar texturile lui si poate asta au facut autorii hartilor de care zici.(daca la asta te referi)
Leo- Moderator
Ba da..deschizi harta ,selectezi obiectul si ii dai export in folderul cu texturi,de asemenea poti sa deschizi i3d-ul obiectului cu notepad sa verifici daca calea texturilor este corecta.
Cristi Dinu- Mesaje : 863
Data de inscriere : 04/10/2012
Reputatie : 0
de ce mi se blocheaza jocul din cand in cand ? din ce cauza ?
Leo- Moderator
Poate ai un mod care are multe errori sau sa ai mai multe moduri care sunt ceva mai detaliate...
Nush ca sa zic..
Nush ca sa zic..
Vizitato- Vizitator
Leo a scris:de ce mi se blocheaza jocul din cand in cand ? din ce cauza ?
motivul poate fi pt ca ai multe moduri,de exemplu sa zicem ca ai un PC slow si joci farming simulator 2013,iti iei moduri si daca pui unul sau mai multe moduri unul langa altul se blocheaza,e simplu,nu mai folosii anumite moduri,intra in Settings->Mods si sterge modurile care nu-ti trebuie,sunt sigur ca ai luat mai multe moduri si le-ai testat,dar dupa nu le-ai vandut
Vizitato- Vizitator
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum