Farming Simulator Romania Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Actualizari

2 participanți

In jos

Actualizari Empty Actualizari

Mesaj  Ovidole Mar 4 Iun - 0:07

In acest topic voi posta toate actualizarile pe care le voi adauga pe forum.
In acest topic comentrariile sunt interzise. Daca e sa aveti probleme cu noile actualizari contactati-ma prin e-mail(pentru contatc vizualizati profilul meu). p.s mai intai sa va asigurati ca aveti un browser mai nou(ultimele update-uri)

De acum incolo cand dati click pe o imagine o sa vi-o deschida pe centru, fundalul din spatele ei fiind fai inchis pentru o mai buna vizionare a imagini.

Actualizari Untitl13
Ovidole
Ovidole
Administrator
Administrator

Data de inscriere : 09/09/2012
Reputatie : 1

Sus In jos

Actualizari Empty Re: Actualizari

Mesaj  Ovidole Mar 25 Iun - 22:01

Dupa cum observati am schimbat tema/aspectul forumului din nou. L-am schimbat pentru ca pe platforma pe care am facut forumul s-au facut cateva actualizari si tema cea veche nu raspundea cum trebuie la noile actualizari.

Pntru o functionare eficienta va recomand sa folositi Mozila Firefox si sa aveti ultimele update-uri la Fash Player.
Ovidole
Ovidole
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj  Ovidole Mar 7 Ian - 21:01

Sall...m-am gandit sa fac ceva nou(nou, adica ce nu a mai fost pana acum pe forum) ca sa crestem activitatea pe forum.

Sa adaug un sistem de puncte. Fiecare user care va posta va primi 1, 2 sau 3 puncte(depinde unde posteaza). Can va ajunge la un anumit nr de puncte va primi un rang....dupa cand ajunge mai sus altul ...sti tot asa.

Ca sa crestem si activitatea in Concursuri voi face si acolo. Fiecare participant va primi 5 puncte, iar castigatorul 20-40...inca nu m-am gandit cum sa fie punctajul(am zis asa niste numere)

Ce am scris mai sus este ce mi-a venit acum pe moment...am sa ma gandesc la mai multe.
Daca are cineva idei despre cum sa crestem activitatea pe forum sa posteze aici.

p.s as vrea ca anul acesta activitatea forumului sa creasca foarte mult.
Ovidole
Ovidole
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj  Leo Mar 7 Ian - 21:20

Eu zic ca vor fi numai posturi inutile peste tot.
La categoria concursuri ar merge sa faci cu puncte
Leo
Leo
Moderator
Moderator

Data de inscriere : 14/09/2012
Reputatie : 3

Sus In jos

Mesaj  Ovidole Mar 7 Ian - 21:23

exact la asta m-am gandit si eu.... o sa vad...sa ma gandesc, sa vad ce pot sa fac...
Ovidole
Ovidole
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus